Spatiu publicitar !
Contactati-ne !
XHLDS - Engine redirect
XHLDS - Engine redirect
Ultimele subiecte
» Anunt Admini 22.03.1012 !!!
Joi Mar 22, 2012 7:43 pm Scris de zUuza

» Schimbare Forum !!!!
Lun Mar 12, 2012 2:47 am Scris de zUuzu

» Noul Forum al sv-ului !!!
Dum Mar 11, 2012 10:05 pm Scris de zUuzu

» Cerere Slot pentru bLn
Dum Mar 11, 2012 9:58 pm Scris de blue

» Bancuri !
Dum Mar 11, 2012 9:52 am Scris de Romeo

» Cerere slot ;))
Sam Mar 10, 2012 11:29 pm Scris de marmota cu mp4

» Cerere slot byBomBoNeLu;x
Sam Mar 10, 2012 9:37 pm Scris de zUuza

» Reclamatie Soarek
Sam Mar 10, 2012 7:37 pm Scris de Maverick

» PROBLEMA CS
Vin Mar 09, 2012 6:23 pm Scris de dNk

» Cerere Slot by oCb^bLn
Vin Mar 09, 2012 3:26 am Scris de zUuza

» Mici probleme
Mier Mar 07, 2012 5:17 pm Scris de dNk

» Important frEEstYle^
Mar Mar 06, 2012 5:04 am Scris de frEEstYle^

» Grup Facebook
Mar Mar 06, 2012 1:01 am Scris de ClauZa

» Donatii
Lun Mar 05, 2012 8:19 pm Scris de -=Vasea=-

» SCUZE PENTRU INACTIVITATE
Lun Mar 05, 2012 3:02 am Scris de Romeo

Control panel
Profilul tau
Informatii
Preferinte
Semnatura
Avatar
Social
Lista de prieteni
Membrii forumului
Grupuri de utilizatori
Mesaje private
Mesaje primite
Mesaje trimise
Subiecte monitorizate
Subiecte monitorizate
Sondaj

Va place noul forum ?

 
 
 
 
 

Vezi rezultatele

Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Subiecte similare

    5 delicatese de Moş Nicolae

    In jos

    01122009

    Mesaj 

    5 delicatese de Moş Nicolae




    Ți-ai pregătit ghetuţele? Ai fost cuminte tot anul? Dar ceva bun ai pregătit pentru bătrânelul care te vizitează an de an pe 6 decembrie?

    Turtă dulce

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Ingrediente: 100 g unt, 60 g zahăr (pentru aluat), un ou, 175 g făină, un vârf de cuţit de praf de copt, 100 g zahăr pudră.
    Preparare: Untul spumă se amestecă cu zahărul, se adaugă praful de copt, gălbenuşul şi la urmă făina. Aluatul se pune într-o folie din aluminiu şi se bagă la frigider 30 de minute. După aceea, se întinde cu un făcăleţ şi se decupează cu ajutorul unor forme speciale. Se ornează pe margine cu albuşul bătut spumă împreună cu zahărul pudră, apoi se coace 15 minute, la foc potrivit.

    Vin fiert cu aromă de portocale

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Ingrediente: 500 ml de vin roşu, o portocală, o linguriţă de cuişoare, două batoane de scorţişoară, trei linguri de zahăr.
    Preparare: Se pune vinul într-un ibric încăpător, apoi se adaugă zahărul, portocala spălată şi tăiată în patru, cuişoarele şi batoanele de scorţişoară. Se pun la fiert, la foc potrivit, amestecând din când în când, după care se dau deoparte înainte de a clocoti. Se serveşte după 10 minute, strecurat.

    Budincă de ciocolată

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Ingrediente: 150 g de biscuiţi cu cacao, 200 ml de lapte cu cacao, două linguri de sirop de caramel, o jumătate de pachet de unt, 120 g fructe uscate de mai multe feluri.
    Preparare: Se pun biscuiţii într-o pungă de plastic şi se zdrobesc cu un făcăleţ. Laptele cu cacao, siropul şi untul se pun pe foc, la bain-marie, într-un vas rezistent la căldură şi se amestecă până când se omogenizează. Se scoate bolul din cratiţă, apoi se încorporează biscuiţii şi fructele uscate, tocate mărunt. Se tapetează un vas cu folie de aluminiu şi se pune amestecul în el. Se nivelează şi se dă la rece două ore, după care se răstoarnă pe o farfurie şi se dezlipeşte folia. Se feliază ca tortul.

    CiocoLatte cu frişcă şi scorţişoară

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Ingrediente: o ceaşcă de lapte proaspăt, un plic de praf de ciocolată, frişcă, o linguriţă de nucă pisată, sirop de ciocolată, un baton de scorţişoară, zahăr.
    Preparare: Se amestecă într-un ibric laptele încălzit şi praful de ciocolată, apoi se pun într-un pahar înalt. Se adaugă zahăr după gust, iar deasupra se formează un “guler” alb, din frişcă, până se umple paharul. Se presară nuca, se toarnă puţin sirop de ciocolată, iar într-o parte se aşază batonul de scorţişoară, pentru aspect şi pentru aromă.

    Pere caramelizate

    Dacă vrei să prepari o reţetă specială, care să arate foarte bine şi să fie delicioasă, inspiră-te de la bucătarul Florin Dumitru (foto), de la Restaurantul “Trattoria nello Stadio” din Bucureşti (bd. Basarabia nr. 98 - vizavi de intrarea în Stadionul Naţional), care te învaţă secretele perelor caramelizate.


    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Ingrediente: 400 ml vin roşu, două pere cu codiţe, 5 g mentă, 40 g zahăr brun, 50 g îngheţată de vanilie, 5 g scorţişoară. Separat, se prepară un sos de caramel din 50 g zahăr brun şi 30 ml de lapte.

    Sursa : libertatea.ro


    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Salut Vizitator! Ai postat pana acum 139 mesaje.
    Ultima ta vizita: .
    Esti membru din .

    Administratorul a activat posibilitatea vizitatorilor de a scrie in forum !
    avatar
    Administrator
    Administrator
    Administrator

    Nr. mesajelor Nr. mesajelor : 2095
    Data nasterii Data nasterii : 23/05/2009
    Localizare Localizare : Romania

    http://dance4life.forumz.ro

    Sus In jos

    - Subiecte similare
    Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    5 delicatese de Moş Nicolae :: Comentarii

    avatar

    Mesaj la data de Sam Dec 05, 2009 8:14 pm Scris de RoxY

    =p~
    bun bun =p~

    ciocolatte cu frisca si scortisoara :>

    Sus In jos

    Sus


     
    Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum