Spatiu publicitar !
Contactati-ne !
XHLDS - Engine redirect
XHLDS - Engine redirect
Ultimele subiecte
» Anunt Admini 22.03.1012 !!!
Joi Mar 22, 2012 7:43 pm Scris de zUuza

» Schimbare Forum !!!!
Lun Mar 12, 2012 2:47 am Scris de zUuzu

» Noul Forum al sv-ului !!!
Dum Mar 11, 2012 10:05 pm Scris de zUuzu

» Cerere Slot pentru bLn
Dum Mar 11, 2012 9:58 pm Scris de blue

» Bancuri !
Dum Mar 11, 2012 9:52 am Scris de Romeo

» Cerere slot ;))
Sam Mar 10, 2012 11:29 pm Scris de marmota cu mp4

» Cerere slot byBomBoNeLu;x
Sam Mar 10, 2012 9:37 pm Scris de zUuza

» Reclamatie Soarek
Sam Mar 10, 2012 7:37 pm Scris de Maverick

» PROBLEMA CS
Vin Mar 09, 2012 6:23 pm Scris de dNk

» Cerere Slot by oCb^bLn
Vin Mar 09, 2012 3:26 am Scris de zUuza

» Mici probleme
Mier Mar 07, 2012 5:17 pm Scris de dNk

» Important frEEstYle^
Mar Mar 06, 2012 5:04 am Scris de frEEstYle^

» Grup Facebook
Mar Mar 06, 2012 1:01 am Scris de ClauZa

» Donatii
Lun Mar 05, 2012 8:19 pm Scris de -=Vasea=-

» SCUZE PENTRU INACTIVITATE
Lun Mar 05, 2012 3:02 am Scris de Romeo

Control panel
Profilul tau
Informatii
Preferinte
Semnatura
Avatar
Social
Lista de prieteni
Membrii forumului
Grupuri de utilizatori
Mesaje private
Mesaje primite
Mesaje trimise
Subiecte monitorizate
Subiecte monitorizate
Sondaj

Va place noul forum ?

 
 
 
 
 

Vezi rezultatele

Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Subiecte similare

Regulament !

Noi2 :: Regulament ::   :: Regulament

In jos

Regulament !

Mesaj Scris de Administrator la data de Mar Mai 26, 2009 4:49 am

Reguli Generale


● Regulile acestui forum trebuie respectate de catre toti membrii incepand din momentul in care isi creeaza un cont aici.
●I ncalcarea regulilor prezente aici duce la sanctiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinata, nedeterminata sau chiar la stergerea contului.
● Pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi nu este necesara inregistrarea .
● Inregistrarea pe acest forum este necesara pentru a putea raspunde la mesaje, a putea urca sau descarca fisiere sau de a avea dreptul de a deschide noi topicuri.
● Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor sa dea avertismente sau sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza pe perioada determinata sau nedeterminata.


Activitati Interzise● Atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator.
● Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate in mesaje si nu a persoanelor care le-au postat.
● Postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor . Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare.
● Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Noi2-cs.com nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forumului, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.
● Postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi.
● Postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic". Moderatorii / Administratorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.
● Colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului.
● Noi2-cs.com isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Noi2-cs.com isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.
● Postarea unor mesaje care contin un limbaj de iRC sau Yahoo Messenger este interzis , moderatori si administratorii rezervandu-si dreptul de a elimina astfel de mesaje si de a-i sanctiona pe autori.
● Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul nostru sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Comunitatea sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.


Recomandari


● Postati intotdeauna la obiect, folosind o exprimare clara si corecta din punct de vedere gramatical.
● Aveti respect pentru cei care va vor citi posturile, si dovediti acest respect printr-un limbaj normal si bine structurat. Sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "ft", "lool" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect.
● Sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple".
● Sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi formularul de contact de pe site.
● Sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare.


Reclamatii


● In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Noiw-cs.com , noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
● Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege.
● Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.
● Nici un membru al forumului nu poate aduce ca scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui.


ATENTIE ! Avem dreptul sa modificam oricand prevederile Regulamentului. Recomandam utilizatorilor sa citeasca periodic acest regulament pentru a lua la cunostinta ultimele actualizari ale acestuia.
Ultima editare efectuata de catre ragazzo in Lun Sept 28, 2009 5:38 pm, editata de 1 ori
avatar
Administrator
Administrator
Administrator

Nr. mesajelor Nr. mesajelor : 2095
Data nasterii Data nasterii : 23/05/2009
Localizare Localizare : Romania

http://dance4life.forumz.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Noi2 :: Regulament ::   :: Regulament

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum